Akuttandvård

Behöver du akuttandvård? Vi på Tandläkarpraktik Famili erbjuder akuttid samma dag för att hjälpa dig med dina tandproblem.

Kontakta oss

Välkommen till Tandläkarpraktik Famili AB

Vi vet hur smärtsamt och stressande det kan vara med tandproblem, så vi strävar efter att göra din upplevelse hos oss så bekväm och lätt som möjligt. Kontakta oss idag för mer information eller boka en tid direkt via telefon. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Akuttid samma dag

Vi förstår att olyckor kan inträffa när som helst, och därför erbjuder vi akuttider samma dag. Vårt team är utbildat för att hantera olika typer av tandproblem och ger dig den vård du behöver så snabbt som möjligt. Vi tar akuta problem på allvar och prioriterar alltid patienter med smärta eller skador.

Vi erbjuder flexibla öppettider för din bekvämlighet, så att du kan boka en tid när det passar dig bäst. Tidiga morgnar och sena kvällar är tillgängliga för att underlätta för våra kunder. Kom och besök oss på tandläkarpraktik Famili i Sundbyberg idag!

Utbildat team för olika tandproblem

Akuttider samma dag

Prioritering av patienter med smärta eller skador

Öppettider

Mån-sön: 08:00 - 20:00

Vi har generösa öppettider på Tandläkarpraktik Famili i Sundbyberg. Vi finns tillgängliga för våra patienter varje dag, året om från kl. 08:00 till 20:00 - inklusive helger! Du kan alltid boka en tid som passar dig bäst genom att ringa oss på telefonnummer 087331006 och få den tandvård du behöver när det passar dig.

Tandläkarpraktik Famili AB

Kavallerivägen 30
Sundbyberg,  17458

Kontakta oss

Öppettider

Måndag - Söndag 08:00 - 20:00