Tandvård för dig i sundbyberg

Vi erbjuder allmän tandvård, protetik och akuttandvård för vuxentandvård 23+ och uppåt.

Boka tid

37 års erfaranhet inom tandvård

Vi erbjuder allmän tandvård av hög kvalitet för vår vuxna målgrupp. Hos oss kan du få hjälp med undersökning, behandling, rotfyllning och hygienbehandlingar. Vi erbjuder även akut tandvård med samma dag-tider för våra patienter i behov av omedelbar hjälp. Besök Tandläkarpraktik Famili i Sundbyberg idag för att ta hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt!

Läs mer om oss

Våra tjänster

Undersökning och behandling

Undersökning och behandling

Vi på Tandläkarpraktik Famili erbjuder professionell tandrengöring för att förebygga problem och bibehålla en god oral hälsa. Vår diagnostisering av eventuella problem är noggrann och vi arbetar tillsammans med patienten för att skapa behandlingsplaner som främjar långvarig hälsa. Vi erbjuder även akut tandvård vid behov inom samma dag.

Lagning och rotfyllning

Lagning och rotfyllning

Vi på Tandläkarpraktik Famili utför fyllningar av hög kvalitet och rotkanalsbehandlingar som är noggrant genomförda och smärtfria. Vi använder oss av den senaste utrustningen för att ge dig bästa möjliga vård. Kronor kan också användas för att effektivt reparera skadade tänder.

Utdragning

Utdragning

Vi erbjuder skonsamma utdragningar vid behov av tandborttagning och alternativ till utdragningar erbjuds alltid om möjligt. Vår akuttandvård står redo att hjälpa dig samma dag du ringer. Efter extraktionen får du en guidande behandling för snabb läkning, så din munhälsa är i trygga händer hos Tandläkarpraktik Famili.

implantat

Implantat

Implantat är en varaktig lösning för saknade tänder. De kan stödja broar eller kronor och ger ett naturligt utseende och funktion. Med implantat kommer du att återfå självförtroendet att le igen och njuta av mat utan begränsningar.

Kronor och broar

Kronor och broar

För patienter med tandlossning är broar ett alternativ att överväga istället för proteser. Broarna fästs permanent vid befintliga tänder och ersätter saknade tänder, vilket ger både estetiska fördelar samt hjälper till att bevara den naturliga strukturen i munnen. Fördelarna med permanenta proteser inkluderar mindre behov av daglig underhållning jämfört med lösa proteser, liksom möjligheten till bättre tuggfunktion och tal efter behandlingen.

Protetik

Protetik

Vi på Tandläkarpraktik Famili erbjuder en mängd olika protetiska lösningar för att återställa ditt leende. Från tandproteser till kronor och broar, vi har den expertis du behöver för att din munhälsa ska vara i toppform.

Hygienbehandling

Hygienbehandling

För att hålla dina tänder och tandkött friska är det viktigt med en professionell tandrengöring. Detta tar bort plack och tandsten som kan orsaka sjukdomar såsom gingivit eller parodontit. Vid tidig upptäckt av dessa sjukdomar kan även tandköttsbehandling ges för att undvika allvarligare konsekvenser.

Tandblekning

Tandblekning

Vi erbjuder tandblekning som är säker, effektiv och skonsam för ditt leende. Våra tillgängliga alternativ inkluderar både klinikbaserad behandling samt hemmabrukssatser så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst. Resultaten av vår tandblekning kan hålla i flera år med rätt eftervård, vilket ger dig en varaktig förbättring av ditt leende.

Kontakta oss

Vi erbjuder flexibla öppettider för din bekvämlighet, så att du kan boka en tid när det passar dig bäst. Tidiga morgnar och sena kvällar är tillgängliga för att underlätta för våra kunder. Kom och besök oss på tandläkarpraktik Famili i Sundbyberg idag!